Bodrog 33 Vendégház/River House

Házirend

 1. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, szép kártya, utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)
 2. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.
 3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni, a szállásadó részére Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
 4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 5. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat zárják be.
 6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 3 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár. Csecsemő részére utazó ágyat vagy kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.
 7. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
 8. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni!
 9. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 10. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 11. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 12. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.
 13. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 14. Az apartmanok berendezését a házból kivinni tilos. Az érkezéskor és induláskor az apartmanokat megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.
 15. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 16. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.
 17. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
 18. A konyhaszekrényben kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
 19. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
 20. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
 21. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
 22. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található!
 23. Étkezés Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
 24. Parkolás Parkolni a zárt udvaron/garázsban díjmentesen lehet! A kapu bejáratot hagyja szabadon minden esetben!
 25. A falakban és a padlóban fűtéscsövek futnak, azokba lyukat fúrni, éles tárggyal beleszúrni szigorúan tilos és a vendég részéről térítést von maga után.

 

Baleset, sérülés, betegség esetén ügyelet:

Dombi Sámuel Szakrendelő, Tokaj, Bodrogkeresztúri út

Telefonszám: 06 (47) 352 328